Golgeter Hadžić oduševljava svojim partijama

Kadetski reprezentativac Bosne i Hercegovine Nedim Hadžić iza sebe ima fantastičnu sezonu u ekipi Sarajeva, te u kadetskoj Premijer ligi BiH jednostavno nema pravu konkurenciju.

Napadač kadetskog tima Sarajeva je u dosadašnjem dijelu Premijer lige za kadete postigao čak 37 golova, a odigrao je 21 utakmicu, od moguća 22 meča.

Na listi najboljih strijelaca slijede ga Luka Knežević i Domagoj Marušić sa po 14 postignutih golova.

Ekipa Sarajeva se trenutno nalazi na prvom mjestu sa 59 osvojenih bodova uz gol razliku od 85 postignutih i svega osam primljenih golova.

Zanimljiva činjenica jeste da samo pet timova u ligi je postiglo više golova od Hadžića, a to su Željezničar, Olimpic, Sloboda, Široki Brijeg i Borac.

Hadžić je tako efikasniji od ekipa Zrinjskog, Drine, Radnika, Veleža, Rudara, Čelika, Slavije, Mladosti, Travnika i Viteza.Untitled3

Nedim Hadžić je svoje kvalitete pokazao i u dresu reprezentacije gdje je bio jedan od najzaslužnijih za historijski plasman kadeta na Europsko prvenstvo.

Nema sumnje da je riječ o izuzetno talentovanom napadaču pred kojim je svijetla budućnost. Ukoliko ovako nastavi za par godina ga možemo očekivati u nekom od najvećih klubova u Europi.

(Reprezentacija.ba)