Gradski derbi između Sarajeva i Željezničara igra se 24. aprila na stadionu “Asim Ferhatović – Hase”

Fudbalski klub Sarajevo u nedjelju, 24. aprila, sa početkom u 17 sati dočekat će Fudbalski klub Željezničar u sklopu 26. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine 2015/16, prenosi zvanična stranica FK Sarajevo.

Ulaznice za predstojeći 107. duel gradskih rivala u prodaji se nalaze od utorka, 19. aprila tekuće godine u oba Bordo Fan Shopa u Ulici Maršala Tita 38/b, Bezistan, u Odjelu za članstvo i ulaznice FK Sarajevo, a od petka, 22. aprila ulaznice će biti moguće kupiti i na prodajnim mjestima na platou KSC Skenderija i ispred Gradske tržnice.

Aktivni članovi Fudbalskog kluba Sarajevo za nadolazeći gradski derbi uživat će popust na cijenu pojedinačnih ulaznica.

Ulaznice za članove FK Sarajevo u Odjelu za članstvo u klupskim prostorijama, ul. Maršala Tita 38/b, su po sljedećim cijenama: Tribina “Sjever – Vedran Puljić” – 5 KM, Tribina “Istok” – 10 KM, Tribina “Zapad” – 12 KM, Tribina “Zapad Galerija” – 20 KM.

Podsjećamo, Odjel za članstvo Fudbalskog kluba Sarajevo ima sljedeće radno vrijeme: ponedjeljak – petak od 08 do 17 sati, te subodom i nedjeljom od 10 do 15 sati.

Ulaznice je moguće kupiti i online putem sistema kupikartu.ba. Ulaznice po redovnim cijenama se mogu naći na prodajnim mjestima na lokacijama u gradu Sarajevo ispred gradske Tržnice, na platou KSC Skenderija, kao i u oba Bordo Fan Shopa po sljedećim cijenama: Tribina “Sjever – Vedran Puljić” – 10 KM, Tribina “Istok” – 12 KM, Tribina “Zapad” – 15 KM, Tribina “Zapad Galerija” – 25 KM, Tribina „Jug BH Telecom“ 10 KM.

Na dan utakmice, ulaznice će biti u redovnoj prodaji i na prodajnim mjestima na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase”, po identičnim cijenama od 11 sati. Vrijedi istaći da će ulaz biti moguć uz važeće sezonske ulaznice i bijele članske kartice kluba, a svaki navijač mora imati ulaznicu ili odgovarajuću sezonsku, odnosno bijelu člansku karticu bez obzira na starosnu dob, kako bi mogao pristupiti stadionu.

(Reprezentacija.ba)