Ljubiteljima predviđanja fudbalskih utakmica naš ekspert za tu tematiku odlučio je pomoći svojom analizom utakmica koje se igraju u nedjelju 26. maja.

Od posljednjih 18 tipova, pogodili smo 16!

Salzburg – St. Polten (17,00 sati) Tip 4+

Salzburg, za koji nastupaju naši reprezentativci Darko Todorović i Smail Prevljak, je osvojio duplu krunu i danas će pred svojim navijačima odigrati posljednju utakmicu u ovoj sezoi. Protivnik Salzburgu bit će St. Polten, a u ovom duelu se očekuje veliki broj pogodaka. U posljednjih osam međusobnih duela Salzburga i St. Poltena postignut je čak 31 pogodak. Kladionica “Mozzart” nudi kvotu 1.53 na tip da će u Salzburgu biti četiri i više golova.

Sampdoria – Juventus (18,00 sati) Tip 3+

Momčadi Sampdorije i Juventusa večeras će odigrati utakmicu revijalnog karaktera u okviru posljednjeg 38. kola italijanske Serije A. Juventus našeg Miralema Pjanića je odavno osigurao novu titulu prvaka, dok je Sampdoria na solidnom devetom mjestu, gdje će i ostati nakon ovoga kola. Danas ćemo u Đenovi na djelu gledati i najboljeg strijelca lige Fabija Quaglijarelu iz Sampdorije (26 golova) i četvrtog na listi najboljih strijelaca Cristiana Ronalda iz Juventusa (21 gol). Na šest od posljednjih sedam međusobnih duela ova dva tima bilo je tri i više pogodaka. Kvote za meč Sampdoria – Juventus možete vidjeti OVDJE.

Kayseri – Erzurum (18,00 sati) Tip x2

Ibrahim Šehić i njegov Erzurum nalaze se u teškoj situaciji kolo prije kraja turske Superlige. Erzurum je pretposljednji na tabeli i potrebna mu je pobjeda na današnjem gostovanju u Kayseriju. Osim trijumfa, Erzurumu moraju ići u korist i drugi rezultati, pa će biti zanimljivo ispratiti kako će se situacija odvijati. Olakšavajuća okolnost za Šehića i saigrače je ta što će Kayseri igrati rasterećeno danas, s obzirom da je osigurao opstanak. “Mozzart” daje kvotu 1.55 da Erzurum neće izgubiti u Kayseriju.

Pogledajte kompletnu ponudu kladionice “Mozzart”.

(Reprezentacija.ba)