Lutrija Bosne i Hercegovine proširila je ponudu u kategoriji elektronskih srećaka. Igrači registrovani na “eNovčaniku” od sada imaju mogućnost da zaigraju pet novih eSrećaka i osvoje neke od brojnih novčanih dobitaka.

Da bi zaigrali neku od novih elektronskih srećaka (3 želje, Sretni Šeširi, Muzička zvijezda, Wild Match i Shake ’em) i uživali u ovom jedinstvenom vidu zabave, igrači se moraju prethodno registrovati na web portalu Lutrije Bosne i Hercegovine. Cijena jedne igre zavisi od izabrane elektronske srećke, a sreća se može okušati za već od 0,20 KM.

Fond dobitaka na novim “eSrećkama” je 88,89%, a najveći dobitak može se osvojiti na eSrećki Wild Match koji iznosi 30.000,00 KM.

Ponudu novih “eSrećki” igrači mogu pogledati na https://www.lutrijabih.ba/lobby/  ali i odigrati eSrećke sa virtuelnim novcem putem DEMO opcije.

Da elektronske srećke pružaju jedinstven vid zabave ali i da donose dobitke igračima, svjedoči i igrač iz Travnika koji je sredinom sedmice odigrao eSrećku Voćko i ostvario dva dobitka, 1 X 2.000,00 KM i 1 X 200,00 KM, te eSrećku Njam Njam i ostvario dobitak 1 X 200,00 KM. 

Dosta dobre zabave i dobitaka uz nove „eSrećke“ želi Vam Lutrija Bosne i Hercegovine, a igraču iz Travnika čestitamo na osvojenim dobicima!

(Sponzorisani tekst)