Ljubiteljima predviđanja fudbalskih utakmica naš ekspert za tu tematiku odlučio je pomoći svojom analizom utakmica koje se igraju u nedjelju 19. maja.

Od posljednjih 15 tipova, pogodili smo 14!

Empoli – Torino (15,00 sati) Tip 1x

Empoli našeg Radeta Krunića danas igra najvažniju utakmicu u sezoni. Fudbaleri Empolija se dva kola prije kraja italijanske Serije A nalaze na 18. mjestu sa 35 bodova i zaostaju dva boda za ekipom Genoe, koja je na 17. poziciji (17. mjesto garantuje opstanak u ligi). Rade Krunić i društvo će protiv sebe imati Torino, koji se bori za plasman u Europu. Ipak, Empoli jednostavno ne smije izgubiti ovaj duel, a kvota koju nudi “Mozzart” na 1x je 1.50.

Genk – Standard (18,00 sati) Tip 3+

Momčad Genka je kolo prije kraja osigurala titulu prvaka Belgije, a danas će u posljednjem kolu odmjeriti snage sa Standardom za koji nastupa naš Gojko Cimirot. Susret koji se igra bez nekog velikog značaja mogao bi donijeti veliki broj pogodaka. U posljednja četiri međusobna duela Genka i Standarda postignuto je 12 golova. S obzirom da će oba tima igrati rasterećeno, očekujemo golijadu u Genku. “Mozzart” daje kvotu 1.55 na tri i više pogodaka u ovom duelu.

Galatasaray – Istanbul (18,00 sati) Tip oba daju gol

Definitivno najzanimljivija utakmica danas igra se u Istanbulu, gdje će Galatasaray i Istanbul Basaksehir u direktnom dvoboju odlučiti o novom prvaku Turske. Galata igra sjajno u posljednje vrijeme i čak 18 susreta u nizu nije izgubila u ligi. S druge strane, Istanbul našeg Edina Višće je bio sjajan tokom većeg dijela sezone, ali je pred sami kraj posustao i trenutno se nalazi na diobi prvog mjesta sa Galatom. Na pet od posljednjih sedam međusobnih utakmica, oba tima su postizala po bar jedan gol. Kvote za meč Galatasaray – Istanbul možete vidjeti OVDJE

Pogledajte kompletnu ponudu kladionice “Mozzart”.

(Reprezentacija.ba)