Ostvari svoj navijački san! Osvoji putovanje sa FK Sarajevo na europsko gostovanje za dvije osobe.

U znak zahvalnosti za podršku tokom sezone Fudbalski klub Sarajevo na posljednjoj domaćoj utakmici u okviru Premijer lige 2018/19 organizuje nagradnu igru u kojoj je glavna nagrada putovanje na europsku utakmicu!

Osim putovanja u Evropu, navijači imaju priliku osvojiti deset sezonskih ulaznica za sve domaće utakmice FK Sarajevo u sezoni 2019/20, te pet dresova.

Da bi učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da popunite nagradni listić i ubacite ga u kutiju koja će biti postavljena na svakom ulazu na stadionu Asim Ferhatović Hase na utakmici protiv Zvijezda 09 u subotu 18. maja 2019.  

Listić za sudjelovanje u nagradnoj igri svaki navijač dobit će prilikom kupovine pojedinačne ulaznice za tribinu po izboru, a vlasnici sezonskih i bijelih članskih kartica svoj listić moći će preuzeti na samom ulazu na stadionu.

Proglašenje sretnih dobitnika bit će nakon posljednje premijerligaške utakmice, a nagrade će biti moguće preuzeti samo uz pokaz karte sa susreta 32. kola Premijer lige BiH (pojedinačne, sezonske/polusezonske, bijele članske).

(Reprezentacija.ba)