Ljubiteljima predviđanja fudbalskih utakmica naš ekspert za tu tematiku odlučio je pomoći svojom analizom utakmica koje se igraju u subotu 20. aprila.

Inter – Roma (20,30) Tip oba daju gol

Fudbaleri Intera i Rome večeras će od 20,30 sati u Milanu odigrati derbi meč 32. kola italijanske Serije A. Inter je trenutno treći sa 60 bodova, dok je Roma našeg Edina Džeke peta sa 54 osvojena boda. U posljednjih šest međusobnih duela ova dva tima postignuto je 19 pogodaka, a zanimljivo da su oba tima pogađala bar po jednom u tim mečevima. Kladionica “Mozzart” nudi kvotu 1.72 da će oba tima postići gol.

Juventus – Fiorentina (18,00) Tip 1

Juventus za koji igra naš Miralem Pjanić će večeras u Torinu dočekati Fiorentinu. Juve je eliminisan u četvrtfinalu Lige šampiona, ali će gotovo sigurno osvojiti novu titulu prvaka u Italiji. Fudbaleri Juventusa su uvezali dva poraza i večeras će sve učiniti kako bi obradovali svoje navijače te osvojili tri boda. “Mozzart” daje kvotu 1.45 na trijumf Juventusa.

Željezničar – Krupa (20,00) Tip 1

Najtrofejniji bh. klub Željezničar se nalazi u velikoj krizi i večeras će biti pod imperativom pobjede nad Krupom u okviru 27. kola Premijer lige BiH. Željo je u posljednja dva kola poražen, nije postigao gol, a trenutno je četvrti na tabeli. S druge strane, Krupa je posljednja i najvjerovatnije će naredne sezone igrati u nižem rangu. Prema kvotama kladionice “Mozzart” Željezničar je favorit u utakmici sa Krupom.

(Reprezentacija.ba)