Ljubiteljima predviđanja fudbalskih utakmica naš ekspert za tu tematiku odlučio je pomoći svojom analizom utakmica koje se igraju u subotu 6. aprila.

Juventus – Milan (18,00 sati) – Tip 1

Miralem Pjanić i njegov Juventus večeras u Torinu igraju protiv Milana. Juve je ubjedljivo prvi i ima ulogu favorita u susretu sa velikim rivalom. Juventus je u posljednjih pet domaćih ligaških utakmica savladao Milan i navijači torinskog kluba očekuju tri boda večeras. Fudbaleri Juventusa ove sezone u ligi na svom terenu imaju učinak od 13 pobjeda i dva remija. Kvota na trijumf Juventusu prema kladionici “Mozzart” iznosi 1.8.

Groningen – Excelsior (19,45 sati) Tip 3+ golova

Groningen našeg Samira Memiševića večeras na svom terenu u susretu 29. kola dočekuje Excelsior. Ekipa Groningena trenutno je deveta sa 38 bodova, a Excelsior je na 15. mjestu sa 26 bodova. U posljednja dva međusobna duela ova dva tima postignuto je čak 10 pogodaka. Kladionica “Mozzart” daje kvotu 1.50 da će na večerašnjem meču biti 3 ili više pogodaka.

Sampdoria – Roma (20,30 sati) Tip oba daju gol

Ekipe Sampdorije i Rome, za koju bi trebao od prve minute igrati Edin Džeko, će večeras od 20,30 sati igrati utakmicu italijanskog šampionata. Na šest od posljednjih sedam međusobnih duela oba tima su postizala bar po jedan gol. Sampdoria je na zadnjih šest utakmica u ligi pogađa bar jednom, a Roma u posljednja četiri ligaška susreta je tresla protivničke mreže. Prema kvotama kladionice “Mozzart” Roma je blagi favorit večeras.

Pogledajte kompletnu ponudu kladionice “Mozzart”.

(BIH.ba – Reprezentacija.ba)