BiH – Armenija (20,45 sati) Tip 1

Bosna i Hercegovina će večeras na stadionu Grbavica od 20,45 sati odigrati susret prvog kola grupe J kvalifikacija za EP protiv Armenije. Izabranici Rorberta Prosinečkog su favoriti u ovom duelu, a Džeko, Pjanić i društvo će učiniti sve kako bi obradovali navijače i pobjedom otvorili kvalifikacije. Prema kvotama kladionice “Mozzart” BiH je favorit u duelu sa Armenijom.

Španija – Norveška (20,45 sati) Tip 3+

Španija će večeras na svom terenu ugostiti Norvešku u meču prvog kola grupe F. Selekcija Španije je mnogo kvalitetnija od Norvežana te sve osim ubjedljivog trijumfa izabranika Luisa Enriquea bi bilo veliko iznenađenje. U posljednjih dvadesetak godina ove dvije selekcije su odigrale tri međusobna duela, a u dva je postignuto tri ili više pogodaka. Prema kvotama kladionice “Mozzart”Španci su apsolutni favoriti večeras.

Švedska – Rumunija (18,00 sati) Tip 0-2 golova

Selekcije Švedske i Rumunije će se večeras sastati u susretu prvog kola grupe F kvalifikacija za EP. U Štokholmu se očekuje neizvjestan meč, a primarni cilj oba tima bit će da se ne primi pogodak. Prema kvotama kladionice ” Mozzart” Švedska je blagi favorit.

Pogledajte kompletnu ponudu kladionice “Mozzart”.

(BIH.ba – Reprezentacija.ba)