Nakon što je njegov tim poražen nakon produžetaka od Benfice u revanš susretu osmine finala (3:0) i eliminisan iz Europa lige, trener Dinamo Zagreba Nenad Bjelica istakao je kako je promašaj Amera Gojaka iz 96. minute kod rezultata 2:0 bio prelomni trenutak susreta.

“Nismo imali previše šansi, ali u trenutku Gojakova promašaja to je bila mogućnost da prelomimo susret. Počeli su nas sve više pritiskati, nismo više mogli držati loptu i plod toga je bio gol”, rekao je Bjelica.

“Sva tri pogotka pala su izvan šesnaest metara, ja bih čak rekao da su naše prilike bile bolje od njihovih. Međutim, nismo ih zabili i tako ne možeš dobiti utakmicu. Kad igraš protiv ovakvog protivnika, moraš očekivati da će pucati po golu. Mi im nismo ni dali da igraju do 70. minute”, dodao je Dinamov trener.

Prokomentarisao je i crveni karton Petra Stojanovića.

“Što se Petra tiče, to su emocije koje su razumljive u ovakvoj utakmici, međutim, ne smije mu se to događati. Sve u svemu, jako sam ponosan na njih, kako su odigrali, nosili su se junački, karakter ove momčadi je nevjerojatan i moram im čestitati na svemu što su ostvarili”.

(BIH.ba – Reprezentacija.ba)