Navijači Bosne i Hercegovine već su počeli sa uplatama za utakmicu Italija – BiH koja se u sklopu kvalifikacija za Euro 2020 igra 11. juna u Torinu.

“Znali smo za veliki interes za ovu utakmicu, ali smo ponovno iznenađeni brojem rezervacija koje smo imali prvih dana nakon objave aranžmana. Uradićemo sve da navijači uživaju na putu za Italiju i samoj utakmici na stadionu Juventusa – najljepšem stadionu u ovoj državi. Na Zmajevima je da se navijačima oduže dobrom igrom”.

Iz ove agencije ponudili su najjeftinije aranžmane za odlazak na ovaj duel u Torinu.

https://www.solazur.ba/bs/sport/italija-bosna-i-hercegovina

>>> Prvi podrazumijeva četverodnevni aranžman sa cijenom od 229,00 KM.

>>> Drugi podrazumijeva petodnevni aranžman sa cijenom od 329,00 KM, ali oni koji se prijave do 28. 2, platit će 299,00 KM.

Osim navijača iz BiH, za Zmajeve će u Torinu navijati i Bosanci i Hercegovci iz Italije, Švicarske, Slovenije, Austrije, Hrvatske, Francuske, Njemačke… Na Facebook i Instagram stranicama Reprezentacija.ba portala, proteklih dana njih hiljade je jedno druge pozivalo na utakmicu u Torino 11. juna.

Foto: Damir Hajdarbašić, BIH.ba – Reprezentacija.ba

Zmajevi su imali sjanu podršku i na posljednjem gostujućem meču. 15. novembra u Beču u okviru UEFA Lige nacija igrali smo protiv Austrije ispred 20.000 svojih navijača.

Susret između Italije i BiH na programu je 11. juna 2019. od 20,45 sati (meč četvrtog kola grupe J).

Prije gostovanja Italiji, izabranicima Roberta Prosinečkog predstoji također gostujući meč sa Finskom (8. juni), dok kvalifikacije počinju sa dva domaća duela protiv Armenije (23. mart na Grbavici) i Grčke (26. mart u Zenici).

(BIH.ba – Reprezentacija.ba)