Da li ste znali da su sarajevski fudbalski fanovi izuzetni adidas kreatori?

Sport Vision kompanija, u saradnji sa adidasom, organizovala je fudbalsko takmičenje pod nazivom „adidas fudbalski izazov – Pokaži da si i ti kreator“. Ovo  takmičenje održano je u subotu, 16.02.2019. godine u Sport Vision radnji u SCC-u. Prije samog početka događaja, predstavljena su četiri najnovija modela adidas kopački za igru na stadionu i u dvorani iz adidas Exhibit kolekcije.

Svi prijavljeni učesnici su imali priliku testirati nove modele kopački i kroz fudbalsku igru koja je imala nekoliko krugova uvjeriti se u njihove karakteristike koje doprinose poboljšanju igre.

Prijavljeni učesnici su pokazali sportski duh i veliko interesovanje za testiranje novih adidas modela kopački, a učesnike je kroz tok takmičenja vodio neprevaziđeni voditelj Muhamed Mizić.

Takmičari su imali samo pozitivne impresije o novim adidas modelima kopački, a najbolji među njima ovaj put su bili Rijad Berbić i Menes Osmanović. Njihovu vještinu i spretnost nagradili smo novim adidas Copa 19.1 FG kopačkama. Drugo mjesto su zauzeli: Adi Šukman i Armen Okić, dok su trećeplasirani bili Emir Jordanović i Ajas Tabaković.

I ovaj put Sport Vision i adidas su uspjeli da pokrenu sarajevsku fudbalsku publiku koja je potvrdila unaprijeđene performanse novih adidas kopački iz Exhibit kolekcije i sama se uvjerila zašto neki od najboljih svjetskih fudbalera svoje povjerenje poklanjaju upravo adidas fudbalskoj opremi.

(BIH.ba – Reprezentacija.ba)