Uoči sutrašnjeg duela 18. kola Premijer lige BiH sa Zrinjskim, trener Tuzla Cityja Slobodan Starčević izjavio je kako njegov tim uvažava kvalitet protivnika, ali da želi do dobrog rezultata.

“Utakmica protiv Zrinjskog dolazi poslije dobrog niza utakmica, dobrih utakmica našeg tima. Dolazi nam jedna od najkvalitetnijih ekipa u BiH, uvažavamo sav kvalitet ekipe iz Mostara, ali želimo dobar rezultat u ovoj utakmici, poručio je Starčević.

Trener Tuzla Cityja sutra će biti bez Adnana Šećerovića, Nevresa Fejzića, Nikole Mitrovića i Denisa Čomora, ali ne ulazi u meč sa bijelom zastavom.

“Svaka utakmica u našoj Premijer ligi ima svoju draž dosta je ujednačenja, i na svakoj utakmici moraš dati sve od sebe. Sutra sigurno neće manjkati motiva, te siguran sam da ćemo sutra ponoviti dobre igre koje smo prikazali u prethodnom periodu”, dodao je Starčević.

S obzirom da na golu neće biti standardnog Fejzića, zamijenit će ga bivši “A” reprezentativac Adis Nurković.

“Protiv Zrinjskog igramo u jednom dobrom trenutku, jer smo uvezali dobre rezultate u prethodnom periodu. Nadam se sutra nastavku tog niza, te da ćemo pružiti dobru partiju sutra i nastaviti naš niz”, kratak je bio Nurković.

Tuzla City sutrašnji meč, koji se igra na Tušnju od 13:00 sati, dočekuje kao 10. tim na tabeli sa 19 osvojenih bodova.

(BIH.ba – Reprezentacija.ba)