Fudbalski savez Bosne i Hercegovine objavio je danas poziv navijačima u kojima ih poziva da navijaju za fudbalsku reprezentaciju BiH i za pune stadione.

“Poštovani navijači i simpatizeri reprezentacije,

Nogometni/fudbalski savez BiH ovim putem vas sve poziva da još jednom date svoj doprinos u stvaranju veličanstvene atmosfere na utakmici koju naša reprezentacija igra večeras na stadionu «Grbavica» protiv selekcije Sjeverne Irske u okviru UEFA Lige nacija.

Naši igrači su pokazali da za njih nema nesavladivih prepreka a večeras imaju priliku da ostvare treću pobjedu i dođu na korak do plasmana u play-off, što nam je svima želja.

Da bi ova promocija bila uspješna, potrebna je vaša euforija i strast kojom dajete snagu bh. reprezentativcima da stignu do željenog cilja.

Dokazali ste da možete biti istinska snaga i podrška ”Zmajevima” kad je najpotrebnije, zato vas pozivamo da ponovo večeras potvrdite da je za navijanje potrebna samo istinska ljubav prema svom timu.

Navijati i bodriti reprezentativce iskreno, u duhu fer pleja znači biti dio njih, dio tima koji pobjeđuje, tima koji ne želi igrati pred praznim tribinama.

Zato navijajmo večeras korektno, iskreno za naše momke, i pune stadione sa kojih će se čuti pjesma navijača reprezentacije Bosne i Hercegovine!” navodi se u pozivu Saveza.

(BIH.ba – Reprezentacija.ba)