Bh. veznjak, Izet Hajrović (27), bio je junak sinoćnje velike pobjede Dinamo Zagreba nad Fenerbahceom (4:1) u sklopu prvog kola grupne faze Europa lige.

Hajrović je postigao dva gola, a u razgovoru za Index.hr se dotakao mogućeg povratka u reprezentaciju BiH, za koju je posljednji put nastupio u oktobru prošle godine protiv Estonije.

Protiv Fenerbahcea si odigrao fantastično i to je tvoja igračka poruka izborniku Prosinečkom. Imaš li za njega kakvu verbalnu poruku?

“Ne, nemam mu ništa za reći. On kao i svaki drugi izbornik prati igrače i ja jedino ono što znam mogu pokazati na terenu, kao i što sam do sada pokazao. Ako me pozove bit će mi drago, a ako to ne napravi, ja ću i dalje davati sve od sebe da dobijem poziv.”

Nakon ovakve utakmice logično bi bilo da se nadaš pozivu. Ili to ne želiš reći?

“Ne želim to reći. Igram svoju igru, treniram kako treba, maksimalno sam koncentriran i discipliniran i vidjet ćemo što će biti ubuduće.”

Prosinečki te nije zvao za prve utakmice u novom ciklusu, mečeve u Ligi nacija, ali je izjavio da te prati. Je li te ikako zvao ili kontaktirao?

“Nikad me nije nazvao.”

(BIH.ba – Reprezentacija.ba)