Nakon velike pobjede svog tima nad Fenerbahceom (4:1) u prvom kolu grupne faze Europa lige, trener Dinamo Zagreba Nenad Bjelica izjavio je kako je to bio užitak za sve koji vole ovaj klub.

“Bila je ovo sjajna večer, užitak za sve one koji vole Dinamo i ponosan sam zbog atmosfere. Postigli smo četiri pogotka, ali mogli smo još. Treba imati na umu da su to samo tri boda, a to neće biti dovoljno da budemo među prva dva u skupini. Treba se i dalje pripremati za druge utakmice. Ova mi pobjeda znači da sam kao trener na dobrom putu i da me igrači slijede. Nema zvijezda, svi ginu jedni za druge i igraju kao momčad. Mi smo obitelj, radimo dobro i ne padamo u euforiju”, objasnio je Bjelica.

Iako je Izet Hajrović briljirao s dva gola, Bjelica ga nije posebno pohvalio, ali jeste zato Amera Gojaka.

“Šunjić, Gojak i Olmo su bili sjajni, Stojanović je odigrao utakmicu života, utakmica je bila praktički bez greške. Samo nas je prekid koštao gola i te male nervoze. Odigrali smo u odbrani gotovo perfektno. Rrahmani je odigrao perfektnu utakmicu, pošten dečko, nije imao puno minuta, a u takvoj utakmici odigra sjajno… Nedostaju nam Ademi, Moro, Doumbia nije još u pravoj formi. Musa se nije dobro osjećao zadnja dva dana, zato sam dao priliku Rrahmaniju. Imamo tu još mnogo mladih igrača i širok izbor, brojne su mogućnosti. Koliko tu ima još energije, još puno potencijala neiskorištenog”.

Trener Dinama kaže kako je još rano razmišljati o Anderlechtu.

Slijedi nam domaća liga i domaći kup, a kad ću ja početi razmišljati o Anderlechtu… Imamo mi još puno utakmica u međuvremenu, neću ja tako skoro početi razmišljati o Belgijancima”, zaključio je dobro raspoloženi Bjelica.

(BIH.ba – Reprezentacija.ba)