Na pres konferencdiji uoči večerašnjeg meča grupe “D” Europa lige s Fenerbahceom, trener Dinamo Zagreba Nenad Bjelica u superlativima je govorio o protivniku njegove momčadi.

“Radi se o vrhunskoj momčadi, s vrhunskim nogometašima, te vrhunskim trenerom. Jasno i s velikim tradicijom. Možda nisu imali perfektan početak sezone, pogotovo u turskom prvenstvu, ali to ne znači da nisu jaka i moćna momčad. Imaju igrače koji su igrali na još većoj razini od turske i Europske lige. Kad na listi nema Soldada, koji je bio igrač Real Madrida i Valencije, sve govori o toj momčadi. Mi smo pak solidno započeli sezonu, imali sno dobrih, ali i manje dobrih utakmica, no možemo kazati da smo zadovoljni s ovih 13 utakmica. Uvijek može bolje, nadamo se da ćemo u sutrašnjoj utakmici pokazati više nego što smo pokazali u posljednjoj europskoj utakmici”, kazao je Bjelica.

Potvrdio je kako će njegov tim večeras biti bez Ademija i Leovca, ali nije želio otkriti kome će dati šansu na golu.

Dotakao se i problema s realizacijom, koji prati njegovu momčad na posljednjim utakmicama.

“Da, svi koji prate Dinamo mogli su se uvjeriti da smo imali problema s realizacijom. U svim tim utakmicama koje smo igrali stvorili smo jako puno šansi, ali nažalost, bili smo neefikasni. Nadam se da ćemo se u tom segmentu popraviti. Jesmo li vježbali realizaciju? Završnicu? Ne! Uvijek, baš uvijek smo trenirali završnicu mnogo više nego pred ovu utakmicu s Fenerbahceom! Baš da promijenimo neke stvari, da igrači ogladne pred golom. Vidjet ćemo hoće li to dati ploda jesmo li uspjeli s idejom”, dodao je trener Dinama.

(BIH.ba – Reprezentacija.ba)