Nakon poraza u derbiju od Sarajeva (4:2), trener Zrinjskog Blaž Slišković dao je vrlo zanimljivu izjavu, rekavši kako ni umor njegovih igrača, ali ni kvalitetna igra domaćeg tima nisu uzrok poraza.

“Ni umor ni kvalitetna igra Sarajeva nisu razlog poraza. Po prvi put ću zaista pohvaliti suce, a pogotovo glavnog suca, koji je svoj zadatak odradio na zaista pefektan način. S druge strane, moja ekipa je i s igračem manje trudila se koliko je mogla u ovom trenutku. Dali smo u prvom poluvremenu jedan pogodak, što nije bilo dovoljno da u nastavku krenemo još odlučnije. Kad su se u zadnjih 15-20 minuta momčadi brojčano izjednačile na terenu pokazali smo da smo kvalitetnija ekipa od Sarajeva. Od tog trenutka Sarajevo nije imalo prilike”, rekao je Slišković, koji je ipak čestitao domaćinu na pobjedi, ali i najavio kazne u svojoj momčadi.

“Čestitam igračima Sarajeva na njihovom trudu i zasluženoj pobjedi. Većini ne mogu zamjeriti, ali pojedinci će dobro osjetiti na svojim džepovima zbog svog ponašanja koje nikako ne priliči onome ko igra za Zrinjski”, poručio je popularni Baka.

(BIH.ba)