“Plavo-bijeli” su vodeća momčad na tablici, Čelik su u zadnjem kolu “razbili” s čak 6:0, ali sve to kod trenera Borisa Pavića nije izazvalo euforiju.

Istina, razloga za zadovoljstvo svakako ima, no kada je riječ o predstojećoj nedjeljnoj utakmici s tradicionalno neugodnim Radnikom, Pavić je mišljenja da je pred Širokim Brijegom najteža utakmica do sada i da će trebati uložiti maksimum energije na terenu, kao i da će biti potrebna velika navijačka potpora s tribina da bi se došlo do pobjede. Jer…

“Tek bi s tri nova boda u nedjelju protiv Radnika bio uspješno zaokružen jedan ciklus. Odnosno, mogli bismo tek onda reći kako smo odradili pravi posao na početku prvenstvene utrke”, ističe trener Širokog te dodaje kako naravno žele osvojiti sva tri boda, i to uz dobru igru, koja će zadovoljiti njihove vjerne navijače.

“Radnik je momčad s nizom kvalitetnih pojedinaca. ‘Pila naopako’ su neke njihove najave da su slabiji nego prošle godine; osjetili su to već na svojoj koži ove sezone Sarajevo, Tuzla City i Krupa. Morat ćemo u nedjelju na Pecari posebice pripaziti na protuudare i prekide, a trebat će nam i puno strpljenja, uz smanjenje broja tehničkih pogrešaka na minimum. Ne bih nikako volio da pokvarimo dobar dojam s početka prvenstva, favoriti smo protiv svih momčadi na Pecari pa tako i protiv Radnika, u dobrom smo raspoloženju i, rekao bih, jedva čekamo početak utakmice”, ističe Pavić.

Tko će zamijeniti teže ozlijeđenog Tomislava Turčina, koji je bio ponajbolji pojedinac „Plavo-bijelih“ u prvim utakmicama i pokazao se kao pravo pojačanje, Pavić nije želio otkrivati, s obzirom da momčad do utakmice ima još dva treninga. U svakom slučaju, zaključio je, prilika je sada to nekim drugim igračima, koji su do sada bili u drugom planu, da potvrde svoju kvalitetu i pokažu navijačima zašto su pristigli na Pecaru.

(BIH.ba)