Jedni od najboljih igrača svijeta ove sezone isprobaće adidas modele kopački iz najnovije Team mode kolekcije. Dugo iščekivana adidas Team mode kolekcija uključuje četiri nova modela koji dolaze u atraktivnim bojama i siluetama.

Novo “oružje” napravljeno za Pola Pogbu, Mesuta Ozila i druge vrhunske igrače koji žele maksimalnu kontrolu tokom kontakta sa loptom su najnovije Predator 18 kopačke. Izrađene uz pomoć Controlframe tehnologije obezbjeđuju maksimalno prilagođavanje i podršku stopalu tako da igrač može da se fokusira na igru.

Prvi izbor asova Luisa Suareza i Gabrijela Hesusa je adidas X18 model kopački zbog izuzetne stabilnosti i podrške stopalu prilikom sprintova. Ultra-mekana Speedmesh tehnologija ovog modela kopački nudi kontrolisani dodir bez ograničavanja kretanja stopala i dolazi u upečatljivo žutoj boji.

Plavo – bijela kombinacija Nemeziz18 modela ove sezone je idealna za sve agilne fudbalere zbog Agilitybandage i Torsiontapes tehnologije, koja maksimalno čuva stopalo, a unaprijeđeno tkanje gornjišta obezbjeđuje izuzetno mekan kontakt sa loptom, kao i lagan osećaj tokom igre.

Novi modeli adidas kopački iz Team mode kolekcije su dostupni u adidas brand radnju u SCC-u u Sarajevu ili u Sport Vision online shopu.

(Sponzorisani tekst)