Reprezentacija BiH 08. septembra 2018. u Belfastu igra prvu utakmicu UEFA Lige nacija, protiv selekcije Sjeverne Irske. Za navijače BiH na raspolaganju su ulaznice po cijenama od 40 GBP (oko 90 KM) za navijačku tribinu i 50 GBP (oko 110 KM) za ulaznice kategorije 1, javlja Fudbalski savez BiH.

Svi zainteresovani pojedinci i organizovane grupe (udruženja navijača, agencije, firme i sl.) mogu aplicirati za odgovarajući broj ulaznica, najkasnije do 27. 08. 2018. godine putem email adrese:

sjevernairska-bih@nsbih.ba

Procedure za nabavku ulaznica za ovu utakmicu su sljedeće:

  • Svaki pojedinac može aplicirati za najviše 5 (pet) ulaznica, uz dostavljanje fotokopije ličnog identifikacionog dokumenta (pasoša) i spiska navijača/putnika.
  • Organizovana grupa može aplicirati za više od pet ulaznica, s tim što treba dostaviti fotokopiju identifikacionog dokumenta (pasoša) predstavnika grupe, te spisak svih navijača/putnika sa datumom rođenja, brojem pasoša i mjestom prebivališta, te informacijama o načinu putovanja i eventualnom smještaju u Sjevernoj Irskoj.
  • Nadležna služba NS/FS BiH će razmotriti sve aplikacije do 28. 08. 2018. godine, kada će početi prodaja i distribucija ulaznica za utakmicu u Sjevernoj Irskoj. Pojedinci i grupe čija aplikacija bude prihvaćena biće o tome blagovremeno obaviješteni.
  • U skladu sa odobrenim aplikacijama, prodaja ulaznica će biti realizovana neposredno na blagajni NS/FS BiH ili dostavljanjem na adresu, uz naknadu troškova pošte na račun aplikanta. NS/FS BiH će razmotriti mogućnost preuzimanja ulaznica u Belfastu na dan odigravanja utakmice.

Kontakt osoba u NS/FS BiH je Dženita Sijamić, tel: 033/276689 (email:dzenita.sijamic@nsbih.ba)

Napomena: Sve dodatne relevantne informacije vezane za ulaznice biće blagovremeno objavljene na službenoj web stranici Saveza (nfsbih.ba).

(BIH.ba)