Fudbaleri Sarajeva prvu domaću utakmicu u novoj sezoni odigrat će u četvrtak kada će u okviru revanš utakmice prvog pretkola Europa lige na stadionu Asim Ferhatović-Hase gostovati armenski FC Banants.

FK Sarajevo ima povoljan rezultat iz prve utakmice a u pohodu na drugo pretkolo potrebna je što veća podrška naših vjernih navijača.

Prodaja ulaznica počela je u ponedjeljak 16. jula 2018. godine u oba Fanshopa, dok ulična prodaja kreće u srijedu 18. jula 2018 godine.

Cijene ulaznica: ZAPAD – 12 KM, ISTOK 10 KM, SJEVER 5 KM, ZAPAD GALERIJA  25 KM, BVIP 50 KM, JUNIOR ULAZNICA 2 KM ( DJECA DO 14 GODINA)

Ulaznice će biti dostupne na prodajnim mjestima Skenderija i Tržnica Markale u srijedu od devet sati ujutro, a na dan utakmice u četvrtak, ulaznice će se moći nabaviti ispred stadiona Asim Ferhatović Hase od 12 sati.

Aktivni članovi FK Sarajevo ostvaruju pravo na popust, te se ulaznice mogu kupiti isključivo u odjelu članstva i sezonskih ulaznica FK Sarajevo, Maršala Tita 38b i to po cijeni: ZAPAD – 10 KM, ISTOK 8 KM, ZAPAD GALERIJA 20 KM

Također, i dalje traje AKCIJA – učlani se ili obnovi članarinu i gledaj besplatno utakmicu FK Sarajevo – FC Banants.

(BIH.ba)