Željezničar će sutra odmjeriti snage sa domaćom Narvom Trans, a tim povodom obratio se šef struke Plavih, Slobodan Krčmarević, izvještava zvanična stranica FK Željezničar.

– Drago mi je da ćemo igrati jednu ovako važnu utakmicu za klub na jednom ovakvom stadionu na kojem će se igrati Superkup. Mislim da su se momci dobro osvježili što je veoma bitno, svi smo svjesni značaja ove utakmice. Dobar rezultat sutra nam daje mirniji revanš i da sutrašnja utakmica bude najbolja pozivnica za sve navijače da napunimo stadion narednu srijedu, istakao je Slobodan dodavši:

– Cilj je pobjeda ili najbolji mogući rezultat. Najbitnije u ovakvim utakmicama je postići gol ili dva jer to daje prednost za revanš. Zahvaljujem se prijatelju Rogiću koji nam je poslao kompletan skauting ekipe Narve, s njima je igrao četiri utakmice i sigurno da ih odlično poznaje, kazao je Krčmarević.

Sutrašnja utakmica se igra u 18 sati (u 19 sati po vremenu u Estoniji), a s obzirom na to da nema direktnog TV prenosa, susret ce biti moguće pratiti putem internet live streama koji će obezbijediti estonski klub.

(BIH.ba)