U svečanom salonu “Svetozar Vujović” u prostorijama Fudbalskog kluba Sarajevo, održano je druženje sa legendama bordo kluba.

Fazlagića, Jasenkovića, Šarana, Švrakića i Prljaču ispred Fudbalskog kluba Sarajevo dočekali su koordinator za sportski segment, Emir Hadžić, Predsjednik Upravnog odbora, Senad Jahić i direktorica, Sabrina Buljubašić.

“Čast i privilegija je upoznati i družiti se sa ljudima zbog kojih je ovaj klub danas to što jeste. Kao dječak sam neke od njih gledao kako igraju a sada imam tu čast da ih upoznam i razgovaram sa njima. Navijači i legende kluba su ustvari Sarajevo, oni svih ovih godina daju identitet klubu”, rekao je Hadžić.

Igrači koji su ponosno nosili bordo dres u prošlom vremenu, zaželjeli su novoj ekipi sretnu i uspješnu takmičarsku sezonu te su iskazali podršku stručnom štabu i klubu u nastojanjima da Sarajevo u narednom periodu ostvari što bolje sportske i poslovne rezultate.

“Sarajevo uvijek nosim sa sobom, to je moj klub u kojem sam mnogo toga lijepog doživio. Ja sam u Sarajevu od pionira do prvog tima prošao sve uzraste i ovo je moja druga porodica”, istakao je Fazlagić.

Druženje je proteklo u ugodnoj atmosferi a Emir Hadžić je u ime kolektiva FK Sarajevo, legendama kluba uručio Bordo VIP ulaznice za predstojeću takmičarsku sezonu.

(BIH.ba)