Najbolji fudbaler Premijer lige BiH za sezonu 2017/18, Goran Zakarić, u razgovoru za Mondo istakao je kako ima veliku želju da dođe u Partizan.

“Moja želja je Partizan, i oko toga nemam dilemu. Stiglo je još nekoliko inostranih ponuda u Željezničar, ali sam se opredijelio za crno-bijele. Dogovoreno je sve što je do mene i Partizana, ali je problem nastao oko obeštećenja. Nadam se da će se klubovi što prije dogovoriti i da će se sve završiti najbolje za sve tri strane. Riješio sam da je moj naredni klub u karijeri Partizan i jedva čekam da dođem”, rekao je Zakarić i objasnio zašto baš Partizan.

“To je veliki klub, sa tradicijom i navijačima. Želim da igram u takvom ambijentu, vjerujem u sebe i ne plaše me ambicije ‘parnog valjka’, jer se poklapaju s mojima. Na meni je da radim, treniram i da se borim, jer samo tako mogu da se dokažem. Privukla me je priča o Partizanu”.

Zakarić je trenutno na pripremama Željezničara u Međugorju, gdje ga trenira nekadašnji igrač i trener u Partizanu Slobodan Krčmarević, od ovog ljeta novi šef stručnog štaba vicešampiona Bosne i Hercegovine.

“Pričao sam sa trenerom o Partizanu. Rekao mi je sve pozitivno, da je u pitanju veliki klub, sa sjajnom atmosferom i navijačima. Objasnio mi je neke stvari i da je za mene najbolje da što spremniji dođem u novu sredinu”.

Zakarić od aktuelnog sastava Partizana dobro poznaje Ognjena Ožegovića.

“Iz istog smo mjesta, u kontaktu smo, dobri smo drugovi. Nadam se da ću i sa njegove strane imati pomoć”, rekao je Zakarić.

(BIH.ba)