Informatička tvrtka koja još od 1992. razvija vlastita softverska rješenja za informatizaciju procesa poslovanja u jedinicama lokalne i područne samouprave, komunalnim poduzećima, upraviteljima stambenih zgrada te ostalim poduzećima.

Sa više od 130 zaposlenika i gotovo 1000 korisnika, tvrtka Libusoft Cicom danas je u svojoj domeni jedna od vodećih domaćih IT tvrtki. Naši proizvodi, poput sustava za Upravljanje imovinom, Upravljanje nekretninama ili Upravljanje Stambenim Zajednicama već su uspješno implementirani kod nekih korisnika u BiH. Grad Banja Luka, Općina Novo Sarajevo, Gradiška, Mrkonjić Grad, Novi Grad, JP Stanouprava Bihać samo su neki od njih.

U ponudi su sveobuhvatne aplikacije za vođenje proračunskog, profitnog i neprofitnog računovodstva. No, ne radi se samo o softveru. Naš je korisnik naš partner, a temelj suradnje je dvosmjerna komunikacija kroz koju za njih osiguravamo kontinuiranu stručnu podršku.

Podijelit ćemo svoja znanja i iskustva kroz brojne seminare, radionice, konferencije pa i neformalna druženja kako bi s nama i naši korisnici uvijek bili korak ispred.

Pogledajte našu ponudu te referentnu listu naših korisnika.

http://www.spi.hr/uspjesno-zavrsen-projekt-upravljanja-javnom-imovinom-u-bih

(Sponzorisani tekst)