Sarajevo će u ponedjeljak 26. februara ugostiti adidas Cold Blooded – do sada neviđeni fudbalski spektakl u BiH.

Svi prisutni u ponedjeljak u 17,30 sati moći će u Domu Mladih u Skenderiji testirati najnoviju adidas Cold Blooded kolekciju, ali i pokazati svoje fudbalsko umijeće.

 Kroz zanimljive fudbalske igre sve učesnike očekuju zanimljive nagrade, a pobjednike posebne adidas nagrade.

Ulaz je slobodan za sve zainteresovane, a oni koji žele učestvovati moraju se prijaviti putem aplikacije na linku https://goo.gl/Xh87Bu ili u SporT Life radnjama u Ferhadiji ili SCC-u.

Fudbalskom spektaklu prisustvovat će i fudbaleri FK Željezničar, ali i Samir Salčin freestyle player koji će svojim atraktivnim performansom sa loptom zabavljati publiku.

Dom Mladih podijeljen na četiri fudbalska kornera:

1. Korner za takmičenje u fudbalskim umjećima – imaćete priliku da u novim adidas Cold Blooded modelima kopački učestvujete u improvizovanim fudbalskim igricama i pokažete svoje fudbalsko umijeće. Najboljih 6 takmičara očekuju i vrijedne adidas nagrade.

2. Korner sa izloženim modelima iz adidas Cold Blooded kolekcije: Copa, Predator, X – prezentacija novih adidas kopački i njihovih poboljšanih karakteristika.

3. Korner sa digital igricama – za sve one koji su bolji u pokazivanju svojih vještina putem digitalnih igrica tu je i korner gdje možete pokazati svoje vještine u digitalnoj fubalskoj igrici.

4. Korner za fotografisanje – na trenutak ćeš imati priliku da osjetiš kako je biti poznati svjetski fudbaler tako što ćeš imati priliku da se fotografišeš u siluetama Mesija, Pogbe ili Sureza.

(BIH.ba)