Emir Halilović debitovao je za Sarajevo golom protiv Širokog Brijega. On je govorio o utakmici protiv Širokog Brijega, te je najavio predstojeći duel protiv Radnika.

“Nismo bili za željenom nivou protiv Širokog Brijega i ono što smo loše uradili moramo popraviti i pokazati dobru reakciju u narednoj utakmici. Mislim da smo odradili dobre pripreme, da smo dobra ekipa i razlozi slabije igre u Širokom Brijegu leže u nama. Moramo pokazati reakciju. Želimo prvu utakmicu pred domaćom publikom okončati sa pobjedom i moramo dati sve od sebe, od prvog minuta, kako bi uspjeli u tome.”, rekao je Halilović, dodavši:

“Ekipa Radnika je dobro otvorila polusezonu, sigurno je da motivisano dolaze na Koševo, međutim, mi smo favoriti i tri boda su jedino što nas zanima na toj utakmici.”

Fudbaler FK Sarajevo je pozvao navijače Bordo kluba na utakmicu, koja se igra u nedjelju na Koševu sa početkom u 14.30 sati.

“Imali smo odličnu podršku navijača u Širokom Brijegu, kojim se zahvaljujem na tome i pozivam ih da u nedjelju dođu na Koševo u što većem broju.”, zaključio je Halilović.

(BIH.ba)