Nogometaši Zrinjskog u subotu će u Mostaru odigrati posljednji susret pred svojim navijačima prije zimske stanke, a sve osim pobjede nad posljednjom momčadi prvenstva Vitezom bilo bi veliko iznenađenje, piše Fena.

– U utakmici sa Slobodom pokazali smo želju za pobjedom od prve minute i vjerujem da ćemo tako ući i u utakmicu s Vitezom. Njima su prijeko potrebni bodovi i pokušat će nas iznenaditi, ali mislim da smo u ovom trenutku puno kvalitetnija ekipa i pobjeda ne bi trebala doći u pitanje – najavio je susret 17. kola Premijer lige BiH trener “Plemića” Blaž Slišković.

Vitez će biti dodatno oslabljen jer neće moći računati na tri “kartonirana” igrača, dok s druge strane Slišković može računati na sve igrače, osim na Tonija Jovića koji je već duže vrijeme izvan stroja zbog ozljede.

Po Sliškovićevim riječima, manjih problema s ozljedama imaju Nermin Jamaka i Miloš Filipovića, no obojica će vjerojatno konkurirati za prvu momčad.

Nakon susreta s Vitezom, Zrinjski, koji je trenutno treći na ljestvici s bodom manje od Širokog i Željezničara koji igraju međusobno u nedjelju, u posljednjem jesenskom kolu gostovat će kod Čelika u Zenici.

– Ako osvojimo šest bodova u zadnja dva kola u najmanju ruku smo drugi i nitko nam ne može pobjeći više od jednog boda. S obzirom na crnu seriju koju smo imali kada smo propustili puno bodova, mislim da se ne radi o velikom zaostatak da se ne bi na proljeće najozbiljnije upustili u borbu za novu titulu – zaključio je Slišković.

Susret Zrinjski – Vitez igra se u subotu, 2. prosinca, s početkom u 14 sati, na stadionu pod Bijelim brijegom.