Prodaja ulaznica za susret 16. kola BH Telecom Premijer lige BiH između FK Željezničar i FK Sarajevo, zvanično će početi sutra u 12 sati, prenosi zvanična stranica FK Željezničar.

Prodaja će se vršiti u Fan shopu od 12 do 18 sati. Cijene ulaznica iznosit će 5 KM za tribinu Jug, 10 KM za tribinu Istok, 10 KM za tribinu Sjever, 20 KM za tribinu Zapad A. U prodaji su i dječije ulaznice po cijeni od 4 KM za tribinu Istok i 3 KM za tribinu Sjever. Ulaznice će moći kupiti roditelji uz prisustvo djece, te će se na ulazu vršiti kontrola.

Ulaznice za sjevernu i istočnu tribinu iz bezbjednosnih i sigurnosnih razloga moguće je kupiti samo uz pokaz članske karte FK Željezničar, odnosno navijači FK Sarajevo neće biti u mogućnosti kupiti ulaznice za sektor za domaće navijače niti će im biti omogućen ulaz sa obilježjima FK Sarajevo na pomenute dijelove.

Za navijače FK Sarajevo osigurano je 1.500 ulaznica u sektoru B5 i B6 sjeverne tribine (kapacitet 1.573 sjedećih mjesta). Prodaja ulaznica za navijače Sarajeva organizovat će se u petak, a detaljnije informacije o prodaji objavit će FK Sarajevo na svojim društvenim mrežama.

(BiH.ba)