Miralem Pjanić je među prvima zaključio policu dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja u ASA Osiguranju

ASA Osiguranje je nedavno na tržište lansiralo novi proizvod. Riječ je o pet novih paketa dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja: Medic Basic, Medic Standard, Medic Plus, Medic Elite i Medic Premium.

Svjestan bitnosti brige za zdravlje, naš proslavljeni fudbaler Miralem Pjanić je iskoristio priliku te među prvima zaključio policu dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja u ASA Osiguranju.

„Mi u ASA Osiguranju smo ponosni što možemo našim sugrađanima ponuditi proizvod  koji će im pomoći u brizi i čuvanju onoga što nam je svima najbitnije – zdravlja. Posebno zadovljstvo nam predstavlja što nas je kao partnera u tako bitnom segmentu života prepoznao i gospodin Pjanić.“ istakla je gospođa Dajana Ploskić koja je ispred ASA Osiguranja i svečano uručila ovu policu.

Inače, paketi osiguranja koji se mogu zaključitisu kreirani tako da svi klijenti mogu izabrati upravo onaj koji najviše odgovara njihovim potrebama. Neovisno o tome koji paket odaberete dobićete kvalitetnu i brzu uslugu putem mreže naših partnerskih zdravstvenih ustanova od strane provjerenih stručnjaka, naravno uz brzo i jednostavno ugovaranje termina pregleda i bez nepotrebnog čekanja u redovima.

Više o paketima možete saznati na www.goo.gl/yr4VmD  ili na ASA Medic telefonu: 062 13 22 33.

(Sponzorisani članak)