FK Sarajevo u prvom kolu igra protiv Zrinjskog na svom terenu

Fudbalski klub Sarajevo donio je odluku o cijeni pojedinačnih ulaznica za takmičarsku sezonu 2017/18, javlja zvanična stranica FK Sarajevo.

U protekloj polusezoni prosjek gledalaca na koševskom stadionu iznosio je približno 5.000 po utakmici, a želja kluba jeste da ta brojka bude veća u ovoj sezoni.

U predstojećoj sezoni, u zavisnosti od protivnika, bit će dostupne pojedinačne ulaznice za domaće utakmice Sarajeva u dvije različite kategorije. Obzirom na upute organa javnog reda i mira, svaki gledalac morati će imati važeću ulaznicu za utakmicu (pojedinačnu, sezonsku ili aktivnu člansku karticu), a vrijedi istaći da će se zbog toga u prodaji naći i ulaznice za mališane uzrasta do 12 godina po znatno povoljnijim cijenama.

Kategorija I – HŠK Zrinjski, NK Široki Brijeg, FK Sloboda, NK Čelik i FK Borac.

Cijene ulaznica:

Tribina Sjever „Vedran Puljić“ – 5 KM,
Tribina Istok – 8 KM,
Tribina Zapad – 10 KM,
Dječija ulaznica za svaku tribinu – 2 KM.

Kategorija II – FK Radnik, NK Vitez, NK GOŠK, FK Krupa i FK Mladost.

Cijene ulaznica:

Tribina Sjever „Vedran Puljić“ – 3 KM,
Tribina Istok – 5 KM,
Tribina Zapad –7 KM,
Dječija ulaznica za svaku tribinu – 1 KM.

NAPOMENA: Za gradski derbi protiv FK Željezničar na snagu stupa posebna odluka o cijeni pojedinačnih ulaznica.

Kupovinom ulaznica pomažete razvoju Fudbalskog kluba Sarajevo, te iz kluba apeluju na navijače da ulaznice kupuju samo na ovlaštenim prodajnim mjestima.

Podsjećamo, članovi kluba sa važećom bijelom članskom karticom, koja je namijenjena za djecu do 14h kao i pripadnice ljepšeg spola, imaju besplatan ulaz na sve domaće utakmice FK Sarajevo u BH Telecom Premijer ligi BiH i Kupu BiH, a u ponudi se trenutno nalaze i sezonske ulaznice za domaće utakmice.

(Reprezentacija.ba)