Pripreme za turnir “Trofej Crne Gore”

Ženska “U-15” reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se danas u hotelu “Park” u Vogošći i počela pripreme za turnir “Trofej Crne Gore” koji će biti održan od 19. do 22. juna u Podgorici.

Selektor Ilija Lucić rekao je kako je glavni cilj da se provjeri čime raspolažemo.

“Sve igračice su se odazvale i pokušat ćemo da napravimo dobar rezultat u Crnoj Gori. Cilj nam je i da provjerimo sa čime raspolažemo. Naravno, ova selekcija će biti i dopunjena. Za razliku od prethodnih godina, sada imamo veći fond igračica i na slatkim smo mukama kada treba da ih zovemo na reprezentativna okupljanja. U narednim akcijama ćemo sigurno provjeriti još igračica. Rezultat na ovakvim okupljanjima bi možda trebao biti u drugom planu, ali zbog atmosfere je uvijek bolje da i taj segment bude na nivou, bez obzira što se radi o prijateljskom turniru”.

Odbrambena igračica tuzlanske Slobode Matea Topalović očekuje da tim na predstojećem turniru napravi dobar rezultat.

“Presretna sam što sam na reprezentativnom okupljanju i nadam se da ću i u budućnosti zaslužiti poziv. Želimo da napravimo dobar rezultat na turniru i da se uigramo. Međutim, nije to jedino što je važno, želimo da se upoznamo, družimo i da stvorimo tim za duže staze”.

Naše pionirke će večeras u 18:00 sati odraditi prvi trening na stadionu “Hakija Mršo”, dok su sutra na rasporedu dva u 10:00 i u 18:00. U ponedjeljak ujutro igračice kreću za Podgoricu.

(Reprezentacija.ba)