Nastavak dugogodišnje uspješne saradnje

U hotelu „Terme“ na Ilidži u petak je potpisan ugovor o poslovnoj saradnji između Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i kompanije Centrotrans Eurolines.

Saradnja je produžena na još tri godine i tim povodom je održana i konferencija za medije gdje je generalni sekretar NS/FS BiH Jasmin Baković je izjavio:

„Ovo je nastavak dugogodišnje uspješne saradnje i sretni smo što za partnera imamo respektabilnu kompaniju kao što je Centrotrans. Zajedno smo išli i na Svjetsko prvenstvo u Brazil i to putovanje je bilo organizovano besprijekorno. Nadamo se da ćemo zajedno i u Rusiju naredne godine. Zahvalio bih se direktoru Čengiću i svima iz Centrotransa na dosadašnjoj uspješnoj saradnju.“

Generalni direktor Centrotransa Safudin Čengić je rekao:

„Neizmjerno sam sretan što će naša kompanija koja se bavi prevozom, nastaviti saradnju koja je počela još 1994. godine. Vrhunski igrači u svojim klubovima putuju u najboljim uslovima i sigurno da očekuju isto i kada dođu u reprezentaciju, a Centrotrans im to omogući. Bili smo uz Savez i u najtežim trenutcima i nastavićemo da pružamo kvalitetne usluge i obezbijedimo najbolje uslove za naše reprezentativce.“

Prisutnima se obratio i selektor Mehmed Baždarević koji je Čengiću poklonio dres reprezentacije BiH.

„Svi smo zadovoljni onim što Centrotrans čini za NS/FS BiH. Bio sam svjedok još prvim putovanjima 1996. kada sam igrao za reprezentaciju. Ovo je kuća koja je uvijek bila uz Savez i nadam se da će tako biti i u budućnosti, te da ćemo zajedno putovati na Svjetsko prvenstvo u Rusiju“, rekao je Baždarević.

(Reprezentacija.ba)